Spangereid skole

Informasjon om SFO PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Webmaster

SPANGEREID SFO

”et godt sted å være og en positiv læringsarena”

Spangereid skole har også en skolefritidsordning. For tiden er det ca. 25 barn som har plass her.

SFO har åpent fra 7-8 mandag til fredag. På mandag, onsdag og fredag har SFO åpent fra klokka 12.00 – 16.30, mens på tirsdag og torsdag er det åpent fra klokka 13.45 – 16.30. I skoleferier har SFO åpent fra 8.00 – 16.30. Sfo har stengt i jule- og påskeferien og de tre siste ukene i juli.

Det foregår ulike aktiviteter her. Siden mye av skoledagen er organisert, vektlegger vi at barna kan velge mye av sine aktiviteter på SFO. Vi har uteområder som er flittig i bruk og vi går turer i nærområdene. Selv om barna skal bestemme over sin egen fritid i SFO, har vi likevel egne regler og rutiner som må følges. Vi følger i hovedsak ordensreglene for skolen, som er nevnt ovenfor. Vi har lokaler som egner seg, vi har bibliotek der barna kan sitte og lese, eller bli lest for. Vi bruker gymsalen minst en gang i uka. Grupperom blir brukt til teater, dans, sang og annen underholdning. I selve SFO-lokalene har vi garderobe sammen med 1.kl., kjøkken, rom for tegning og konstruksjonsleker.

Dette er et lite utdrag av hva vi gjør. Ønsker noen mer informasjon, har vi egen brosjyre eller så er dere velkommen til å ta kontakt med personalet på SFO.

Telefon til SFO: 38255520 eller 90838321 og til skolen: 38255510.

Sist oppdatert mandag 07. september 2015 08:19

Spangereid skole Lindesnes kommune